logo-mini

Onze SchoolPersoneel

Directie

Ingrid Van Lieshout

Ik ben Ingrid Van Lieshout, sinds september 2006 directie van kleuterschool 'de Klimtoren’. Ik ben trotse moeder van 2 kinderen en make van 2 kleinkinderen.

Kleuterleidster 2,5 - 3 j. MUISJESKLAS (Boslaan)

Juf Hilde Boonen (1/2) en

ik ben juf Hilde ( Hilde Boonen ) ik sta al 33 jaar in de Klimtoren, dus heb de meeste mama's en papa's in de klas gehad, wat heel leuk is. Mijn 3 kinderen zaten lang geleden in de Klimtoren. en ondertussen heb ik al 2 kleinkinderen, waarvan één op 1 september 2022 ingestapt is . Ik geniet nog elke dag van mijn job, want met kinderen werken is het mooiste wat er is.

Juf Tiny Boen (1/2)

Kleuterleidster 3 j. BERENKLAS (Boslaan)

Juf Katleen Willems (4/5) en

Juf Evy Sas (1/5)

Ik ben Evy Sas. Ik werk 11 jaar in het onderwijs. Ik woon in Vosselaar samen met mijn man en wij hebben samen 2 kindjes.

Kleuterleidster 4 j. EENDJESKLAS(Boslaan)

Juf Liesbeth Sterckx (4/5) en

Hallo ik ben juf Liesbeth. Ik ben reeds ruim 20 jaar aan het werk in het onderwijs. Ik woon in Geel, ben gehuwd en heb 1 dochter in de lagere school.

Juf Evy Sas (1/5)

Kleuterleidster 5 j. VISJESKLAS (Boslaan)

Juf Inne Dierckx (1/2) en

Ik ben juf Inne Dierckx, één van de juffen van de visjes klas. Ik heb al meer dan 30 jaar ervaring bij de oudste kleuters. Sinds enkele jaren werk ik halftijds met juf Hildegard. Samen vormen we een heel goed team, en proberen we om de 5-6jarigen goed voor te bereiden naar het eerste leerjaar toe.

Juf Hildegarde Wynants (1/2)

Ik ben juf Hildegard. In juni 2009 ben ik afgestudeerd als kleuterjuf. Ik werk ondertussen 10 jaar in ‘De klimtoren’. Sinds enkele jaren werk ik samen met juf Inne, bij de oudste kleuters. We doen dit met hart en ziel en heel veel liefde en plezier!

Kleuterleidster 2,5 - 3 j. EGELTJESKLAS (Looiven)

Juf Karen Schrauwen

Ik ben Karen, bijna 34 jaar. Ik woon in Merksplas, samen met mijn vriend Kristof. Samen hebben we 1 dochtertje van 4 maanden. Mijn hobby’s zijn lezen, bakken en leuke dingen doen met vrienden. Dit is het 9de jaar dat ik als kleuterjuf aan de slag ga, ik hoop er samen met jullie kleuters een fantastisch schooljaar van te maken.

Kleuterleidster 3 j. NIJNTJESKLAS (Looiven)

Juf Lief Steenackers (1/2) en

Ik ben Lief Steenackers. Samen met mijn man Danny hebben wij 2 kinderen : Lien en Flor. Ik heb het geluk om vlak bij de kleuterschool van Looiven te wonen en kom dus met de fiets naar school! In mijn vrije tijd volg ik danslessen. Wandelen en fietsen vind ik ook een heel leuke bezigheid.

Juf Ellen Matheussen (1/2)

Ik ben juf Ellen Matheussen en ik ben 27 jaar. Het is het 7e schooljaar dat ik werk als kleuterjuf. Mijn vriend Kristof en ik zijn samen een huis aan het verbouwen waar we binnenkort naartoe verhuizen. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen of fietsen bij mooi weer en bak ik ook graag wel eens cake of koekjes.

Kleuterleidster 4 j. UILTJESKLAS (Looiven)

Juf Marijke Scheltjens (4/5) en

Ik ben juf Marijke Scheltjens. Afgestudeerd als kleuterleidster in 1993. Woonachtig te Lichtaart. Reeds 28 jaar getrouwd met Koen. Trotse mama van een dochter van bijna 25 en een zoontje bijna 12 jaar. Hobby’s:wandelen, terrasjes doen en eens lekker uit eten gaan.

Juf Ellen Matheussen (1/5)

Kleuterleidster 5 j. POEZENKLAS (Looiven)

Juf Elsje Ryheul (interim Juf Shauni Van Campenhout)

Ik ben juf Elsje en sta in voor de poezenklas, daar voel ik me echt in mijn sas. In 68’ ben ik in Brugge geboren,
en West-Vlaanderen kon mij tot mijn 28ste bekoren. Toen bracht de westenwind mij naar Kasterlee, waar ik nog steeds geniet met mijn poes, paard en een pony of twee. Ik woon op een boogscheut van ons schooltje in de velden, en hoop mij daar nog vele jaren als poezenjuf te mogen melden.

Ik ben juf Shauni. Ik woon in Vosselaar en heb nog geen kinderen. Ik ben 27 jaar. Als hobby doe ik country line dance, volg ik zumba en geef ik in het weekend dansles aan kleuters van de 1e, 2e en 3e kleuterklas in dansclub Beerse

Kleuterleidster bewegingsopvoeding

Juf Tiny Boen - Juf Ellen Matheussen - Juf Evy Sas

Zorg

Juf Ingrid Van Lieshout - Juf Tiny Boen -Juf Ellen Matheussen - Juf Evy Sas